Projekt FarmBot

Junior Industry Club er i fuld gang med projekt FarmBot, her i Industrielt Teknologicenter
Junior Industry Club er netop startet på deres første projekt, og det der skal bygges, er en FarmBot. Hvad er en FarmBot så? – Det er en maskine som selv kan så og vande f.eks. gulerødder. Den kan endda fjerne ukrudt! Du kan se en video af en FarmBot i bunden af indlægget her. 
Billeder taget af Udkant
Lærlingene fra medlemsvirksomhederne mødes fast hver 2. mandag for at arbejde på projektet. Derudover er huset selvfølgelig også åbent alle andre dage hvis de ønsker at mødes for at arbejde videre på projektet eller snakke om andre emner, hvilket de har benyttet sig af flere gange.
Fordi vi har en bred vifte af medlemsvirksomheder, er der også lærlinge med mange forskellige egenskaber i klubben. Det er et kæmpe plus i projekter som disse fordi hver lærling har deres styrke, og på den måde både kan lære fra sig og tage ved lære fra de andre.
Alle lærlinge har stor interesse i at komme frem til den bedst mulige løsning. Der er gode diskussioner hvor alle input bliver taget i betragning og snakket igennem. Et af kravene til projekt FarmBot er, at den skal kunne stå både udenfor og indenfor. Dette betyder at den skal være modstandsdygtig overfor vind og vejr og samtidig være flytbar. Det er bl.a. løsninger som muliggør dette, der diskuteres på billedet herunder.

Vi er meget spændte på projektet, og glæder os til at følge dets udvikling i løbet af foråret. Vi håber selvfølgelig at du har lyst til at følge med her på bloggen og at du får lyst til at tage del i Junior Industry Club, enten som virksomhed eller som lærling.

Herunder kan du se en video af hvordan FarmBotten er bygget tidligere, og få dig et indtryk af hvad der arbejdes hen imod.