Teknologicenter.dk

Inkubator

Har du en ide til et produkt, måske allerede en simpel prototype, men har du svært ved at flytte ideen videre. Mangler du 3D modeller, hjælp til forbedring af design, osv.

Vi er ivrig efter at gøre din ide til din levevej, så vi vil stå klar til at hjælpe med kontakter, prototyper, software.

Prototype

forbedring til produktion

Vi har adgang til en lang række fagfolk, som ved hvordan emner kan optimeres, forstærkes, forskønnes så dit produkt kan gå fra prototype til produkt på den mest optimale og kosteffektive måde.

Udgifter

ITC er en forening så vi skal bare have vores udgifter dækket, det vil sige at vi ikke vil trække projekter i langdrag til dyre konsulent timer. Vi har kun et mål det er at flytte dit produkt fremaf.

Eget værksted

Vi har adgang til egen værksted "Protolab" hvor vi har et stor udvalg af 3D printer og laserskære. Desuden har vi kontakter hos lokale virksomheder som har udstyr til at lave det mest i metal, plastik osv.

Fortrolighed

Vi ønsker at du som kunde føler at processen er tryk og at der er en gensidig respekt omkring kommunikation, filer osv. Kontakt os endelig hvis du ønsker at gennemgå vores fremgangsmåder inden en mulig samarbejde.

3D model

3D model

Vi hjælper dig med alt omkring 3D modellen, arbejdstegninger osv. Så du har alt hvad der er nødvendig for at du kan kontakte fabrikker omkring videre produktion.

Adgang til Solidworks

Vi er et godkendt Solidworks Incubator miljø hvilket betyder at du kan få adgang til software. Pakken indholder alt som Solidworks har at tilbyde til den lette pris af et medlemskab til ITC.

Flow, stress, rendering

Solidworks kan meget mere end bare tegne parter. Vi har mulighed for at teste en lang række situationer, inden du står med emnet.

Introdution

Vi vil hjælpe dig i gang med programmet og hvis der opstår problemer er vi klar til at hjælpe.

Inspiration