Teknologicenter.dk

Videns- og innovationsnetværk

ITC arbejder med et struktureret mødeforum for medlemsvirksomheder o.a. I mødeforummet deles viden, spørgsmål, usikkerheder og man giver hinanden sparring etc., hvilket er en forudsætning for den fysiske organisering af en udvidet 3D videns- og produktionsfacilitet.

Mødeforummet indeholder en møderække med virksomheder, uddannelsesinstitutioner og studerende. Møderne har til formål at styrke virksomhedernes muligheder inden for produktudvikling, udnyttelse af 3D print, brug af nye teknologier osv. Ved at drøfte mulighederne i fællesskab kan vi blive klogere og styrke mulighederne når det kommer til videreudvikling, projekter på tværs af virksomheder og indkøb af specialudstyr – f. eks. en metal 3D printer.

Hvad kan ITC tilbyde?

ITC har igennem de sidste par år opbygget viden, maskinpakke og et netværk, som kan løse vores opgave som forening. ITC har nemlig til opgave at udbrede kendskabet til den nyeste teknologi. Både overfor jer virksomheder men også overfor jeres kommende medarbejdere altså de unge. Dette løser vi på flere forskellige måder, vi har blandt andet vores værksted “Protolab” og vores unge klub “The Maker Group”. Vi mener derfor at vi kan organiserer nogle relevante møder, med besøg af eksperter indenfor bestemte områder, virksomhedsbesøg og generelt stille faciliteter og viden til rådighed.

Er I interesseret i at vide mere?

Hvis I kunne være interesseret i at høre mere om dette netværk og hvordan det kan styrke din virksomhed, så kontakt Leif. Han er klar på et uforpligtende møde.

Leif

Leif Mosegaard

revisor (dep.)